Anita als spreker


Boek Anita als spreker voor je seminar, netwerkbijeenkomst of workshop.

Anita Brinkman als sprekerErvaringsdeskundigheid is een competentie, geen beroep. Iemand die werkt als ervaringsdeskundige zal dat meestal doen als beleidsadviseur of hulpverlener. Dat vraagt specifieke competenties, zoals schrijfvaardigheid, mondelinge presentatie en hulpverlenerschap. Anita beheerst deze competenties en heeft HBO+ werk- en denkniveau.

Anita deelt haar kennis over healthmanagement voor moeders (iets waar weinig mee gedaan wordt door artsen en moeders) omdat het een voorwaarde is voor een goede gezondheid en beleving van moederschap zonder juk.

Anita weet uit eigen ervaring, door verhalen om haar heen en via onderzoek precies wat nodig is voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Zij heeft haar eigen methodes verzameld voor het succesvol in de markt zetten van coaching en events voor (hooggevoelige) moeders & zwangeren en deelt haar enthousiasme en kennis graag.

Wil je meer informatie over Anita als spreker? Of jouw vraag aan haar voorleggen? Neem dan contact op. Je krijgt binnen 3 dagen een mail met aanvullende vragen. Naar aanleiding hiervan is er telefonisch contact en worden de mogelijkheden besproken.

Alles over ervaringsdeskundigheid

Wil je inspiratie als ondernemer en over andere ervaringsdeskundige ZZP-ers lezen?
Lees hier het interview met Anita voor www.ervaringswijzer.nl , inspiratie voor de psyche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *