Op zoek naar babyblues?

babyblues
Babyblues: 5 tips Babyblues: hoe kom je eroverheen? wewomen.
Quiz: Juist/fout over de babyblues. Quiz: De oorzaken van babyblues. Quiz: Relatie moeder-kind. De babyblues, een depressieve periode. Een zeer slecht gevoel. Veranderingen die je in de war brengen. Babyblues: Hoe kom je erbovenop? Babyblues: 5 tips om er bovenop te komen.
Zuiveringszout
Babyblues.
Deze huildagen of babyblues zijn heel normaal en doorgaans van voorbijgaande aard. Je maakt op korte tijd veel veranderingen mee, zowel lichamelijk, emotioneel als sociaal. Je moet nog wennen aan je nieuwe rol en je lichaam moet nog herstellen van de geleverde inspanning.
http://www.stopacne.nl/de/tags/lto3-kopen/
De baby blues Mama en zo.
Helaas voel jij je huilerig, je bent in de war en die baby is lang niet zo schattig als je had gedacht. Wees niet ongerust, je hebt last van de baby blues! Twee tot drie dagen na de bevalling kun je last krijgen van kraamtranen, de baby blues.
https://www.ipower.eu/nl/default/2007921/SEO.aspx
Baby.be Wat zijn de baby blues?
Wat zijn de baby blues? Baby blues of kraamtranen. De eerste dagen na de geboorte, maakt de mama kennis met haar baby en voelt ze zich voor het eerst echt moeder. De eerste dag is ze euforisch en bewondert ze haar pasgeborene voortdurend.
Wat is de babyblues? Gynco.
Zoals veel kersverse mamas hebt u last van de babyblues. De babyblues wordt vaak verward met een postnatale depressie. Wat zijn de tekenen, oorzaken en oplossingen van de babyblues? En waarin verschilt dit fenomeen van een postnatale depressie? Neerslachtig na de bevalling.
Baby blues, een onvermijdelijke periode van depressie met e-gezondheid.be Drupal.
Wat doen in geval van babyblues of postnatale depressie? Ge├╝pdatet op 12/10/2009 00h00. Of het nu gaat om babyblues of om een echte postnatale depressie, welke zijn de oplossingen voor zowel de mama als de baby? Een woordje uitleg van dr.
Babyblues.
Het krijgen van een kindje is een zeer emotioneel gebeuren. Het is ook maar normaal dat sommige moeders het hier moeilijker mee hebben dan verwacht. In de 10 dagen na de bevalling kan dan ook een soort psychische en psychologische kwetsbaarheid optreden, ook wel de babyblues genoemd.

Contacteer ons