Basis programma Balans

We zijn allemaal moeders die zorgen hebben… maar helaas ook vaak onnodig zorgen maken. Dit doorlopende, negatieve proces in ons hoofd zorgt niet alleen voor chaos en onrust, maar heeft ook effect op onze emotie’s en gezondheid. Daardoor raken we uit balans, krijgen niet gedaan wat we willen en voelen ons slecht over onszelf. Dit creëert een visieuze cirkel van vermoeidheid en negativiteit en blokkeert de taal van ons hart; dat wat we werkelijk willen en voelen. Hooggevoelige moeders zullen dit zeker herkennen! 

Hoe kom ik daaruit? Waar moet ik beginnen? Waarom kan ik het niet? Allemaal vragen die moeders zichzelf dagelijks stellen en geen antwoord op hebben. En dan lijkt een oplossing ver weg. Maar het antwoord is eigenlijk simpel. Je hebt geen strategie om uit deze – toxische – cyclus te komen. Hiervoor heb ik dit basisprogramma ontwikkeld. In 30 dagen tijd krijg je focus op dat wat je wilt en meer tijd, energie en vooral RUST in je systeem, door te elimineren wat je niet wilt. Lees verder over dit programma.

– Anita Brinkman

Anita Brinkman

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor de (hooggevoelige) vrouw met kleine die weet wat ze wil maar het niet naar voldoening voor elkaar krijgt. Die te vaak naar haar zin moe en chaotisch is. De vrouw die van binnen weet dat om goed voor haar kinderen te zorgen, ze ook goed voor haarzelf moet zorgen en net dat beetje extra hulp kan gebruiken om er tijd voor te maken. De vrouw die healthmanagement dagelijks een plek wil geven in haar leven en wil vertrouwen op eigen kracht.

Als jij een vrouw bent die wil genieten van haar gezin en leven en niet wil blijven hangen in negativiteit … die meer uit het leven wil halen dan ze tot nu toe deed… meer gedaan wil krijgen zonder onrust en schuldgevoel, en coaching ziet als een persoonlijke investering en niet als kostenpost… Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou!

In dit programma werk ik met vrouwen die krachtige keuzes willen maken als vrouw, moeder en partner… voor een intuïtief, gedreven en energiek leven. Omdat het kan!

Wat doet het programma?

In 30 dagen tijd introduceer ik je in sensitief moederschap. Dat is moederschap vol verantwoordelijkheden mét respect voor je eigen welzijn! Je gaat uit je hoofd wat constant negatief denkt over jou, en meer leven vanuit je hart, wat jij belangrijk vindt. Hoe vrij voelt dat? Hoe blij ben je dan? Als je brein dit leert toepassen, kun je je beter voelen wanneer jij dat wilt en krachtige keuzes maken voor je gezin en leven vanuit je hart. Naast mijn eigen ervaring, deelde ik dit systeem ook al succesvol met moeders met postnatale klachten en vind ik ze terug in diverse breinonderzoeken en -artikelen. Ik weet dus waar ik het over heb!

Problemen en piekeren zit bij moeders ingeslepen. Het instinctieve deel van ons brein is, zeker als je kleine kinderen hebt, in constante staat van paraatheid. Dit reptielenbrein belemmert ons vrijuit te leven uit angst voor wat er al eens gebeurd is en wat nog komen gaat. Het wil je behoeden. Heel mooi natuurlijk maar helaas belemmert het ook je groei en put je uit. Dit omzeil je door te voelen hoe jij jezelf echt ziet in wat je het liefste doet en wie je het liefste wil zijn. We maken er een commitment van met jezelf. En vervolgens ga je daar dagelijks aktie op ondernemen.

Als ik terug kijk heb ik veel geleerd over oorzaak en resultaat. Ik was altijd moe en de reden was dat ik niet goed voor mezelf zorgde. Dat had te maken met balans privégezondheid en werk. Nu ben ik veel rustiger en meer bewust van mijn gewoontes en akties. Door het stappenplan leerde ik observeren. Ik weet nu makkelijk van welke aktie’s ik sterk en energiek word en van welke niet. Eerst door de cijfers die ik gaf en nu doordat ik mij zelf duidelijk beter voel ook. Ik ben heel blij met Anita. Bij haar voel ik mij altijd lichter. Mona

Bedankt Anita voor vanmorgen. Heb maar gelijk gebruik gemaakt van de frisse wind in mijn hoofd en die lastige mail eruit gedaan. Ik ben blij dat dat van mijn to do lijst af is. Ik weet zeker dat jij veel vrouwen kunt helpen omdat je zo vanuit jezelf coacht en niet vanuit een boekje. Groetjes en succes Marleen

Hoe werkt het programma?

In dit programma ga je met een kleine groep vrouwen 4 weken aan de slag met het zelfzorg stappenplan om de leefstijl, de mindset en het leven te creëeren dat jij wilt. Er zijn 2 masterclass webinars om zoveel mogelijk waarde te halen uit het programma die direct impact zullen hebben op je energielevel en stemming als drukke, aktieve moeder. In de besloten facebook groep sta je in contact met elkaar voor het delen van ervaringen en voor support en vragen. Regelmatig krijg je een reminder, een oppepper en inspiratie van mij in de groep. De investering in jezelf voor dit programma is € 97,- Meld je aan via de link hieronder en ik neem direct contact met je op om samen te starten. Are you ready for the ride?

LET OP Hier aanmelden is lifechanging 😉