Samenwerken

Wil jij een bijdrage leveren aan Healthy Mama Lifestyle met jouw expertise?

Voor de meest voorkomende probleem gebieden van moeders na de bevalling zoals time-management, emoties, fysieke klachten, relatie, stemminsstoornissen en moederschap, zijn we op zoek naar betrokken, enthousiaste professionals om (a.s.) moeders van goed advies te voorzien.

Kun jij eenmaal per maand
- een bijdrage leveren in de vorm van een blogartikel?
- of deelnemen aan een webinar of introductie workshop?
- bijdragen in de denktank van het team?

Dan ben ik op zoek naar jou!
Stuur mij een email met je bio en motivatie en ik stuur je de voordelen van & voorwaarden voor deelname

Jouw product voor moeders aanbevelen?

Dat kan! Past jouw product of dienst bij hooggevoelige moeders voor of na de bevalling, dan kan deze in aanmerking komen voor een revue op (een van) onze websites.

Coaches en therapeuten

OntzwangerWijzer is een uniek concept voor ondernemende zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen die problemen ervaren wat betreft hun fitheid en of gezondheid.

Het biedt de mogelijkheid voor een coachingstraject tot ontzwangerconsulent. Geschikt voor professionals die werken met deze doelgroep of mensen die affiniteit hebben met de doelgroep en tools en kennis zoeken voor verbeteren van de gezondheid van moeders rondom zwangerschap. De opleiding pakt een gebied aan waar weinig oog voor is te weten hormonen in balans brengen door verbetering van leefstijl, voeding en stressmanagement.

Jij als therapeut of coach wilt meer bewustzijn creeeren over natuurlijk ontzwangeren en een methode hanteren waarin je meer kunt leren over de werking van het reptielenbrein en de biochemie van belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten.

Deze opleiding is aanvullend op de reguliere zorg voor moeders. Het is een vereiste om een gedegen vooropleiding te hebben of een paar jaar praktijkervaring. De selectie voor deelname is gericht op delen van visie en de mate waarin je in staat bent een hoog tempo bij te houden. In de opleiding wordt een behoorlijke mate van zelfstudie gevraagd.

Neem voor meer informatie contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *